Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken in het huis van Kamala Harris

One Observatory Circle lijkt ons een fijn plekje. Oké, ze wonen er nog niet. Eerst wordt er nog een en ander naar hun eigen smaak gemaakt, en worden er wat lichte renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Maar over niet al te lang trekken vicepresident Kamala Harris en haar Doug in hun ambtswoning aan O...

Binnenkijken in het huis van Kamala Harris

One Observatory Circle lijkt ons een fijn plekje.

Oké, ze wonen er nog niet. Eerst wordt er nog een en ander naar hun eigen smaak gemaakt, en worden er wat lichte renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Maar over niet al te lang trekken vicepresident Kamala Harris en haar Doug in hun ambtswoning aan One Observatory Circle. En op deze foto's uit 2018 krijg je al écht een beeld van hoe het daar toeven is.

Van het eigen basketbalveld (door de Pences voorzien van het logo uit de basketbalfilm Hoosiers) in de tuin tot de fijne porch en de lichte interieurs: veel thuis zal Kamala misschien niet zijn, maar áls ze er is, is het prettig daar in Washington.

Het huis staat er al sinds 1893, dat hoor je in Amerika niet zo vaak, en wordt al sinds de jaren '70 gebruikt als ambtswoning van de vicepresident.

Beeld: Getty Images/The White House

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in