Ingetogen is, eh, níet de insteek.

Wie House of Gucci al heeft bewonderd in de bioscoop weet: het leven van de Gucci's is een leven van grote weelde. En van grote rumoer trouwens. En dat in Italië, waar ze toch al dól zijn op extravagantie. Dankzij Airbnb, dat tijdelijk het huis uit de film in de verhuur gooit, kunnen we nu even rustig binnenkijken op de opnamelocatie.

Villa Balbiano was voor Lady Gaga en co. een belangrijke filmlocatie en ligt pal aan het Comomeer. In het echt heeft de villa niets met de familie te maken, maar het is wel een van de grootste privéwoningen aan het beroemde meer.

Article continues after the ad

Het zal je niet verbazen: de villa zit vól marmer (die badkamer!) en telt zes luxe suites verdeeld over vier verdiepingen.

Ook is het buitenleven natuurlijk erg belangrijk op een van de mooiste plekjes op aarde. De villa heeft bekroonde tuinen, een buitenzwembad en een eigen pier met boothuisje, mocht je even het meer op willen (al is het maar om langs huize Clooney te varen).

Vanaf maandag is het stulpje te boeken voor één nacht op 30 maart 2022. Gokje wagen dat je dan wel weer makkelijk naar het Italiaanse afreist? Inloten kan hier.

Beeld: Bruno Erhs/Airbnb

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in