Het supermodel is een fanatiek house flipper.

Ze koopt en koopt, woont er een paar jaar, knapt de boel op en verkoopt dan weer door. Ieder mens heeft een hobby nodig. Dit is die van Tyra Banks (48).

Haar huis in de Pacific Palisades staat nu te koop voor een slordige acht miljoen dollar. Het stulpje met vijf slaapkamers kocht ze ooit voor een miljoen minder.

Article continues after the ad

Voor de gulle koopsom krijgt een lucky eigenaar straks een helemaal opgeknapt stulpje met een kleine tuin (wel met zwembad) maar een compleet aangepakt luxe dakterras met keuken, hot tub en fijn uitzicht.

Binnen telt het huis ongeveer 600 vierkante meter aan gerenoveerde ruimte met onder andere een prachtige badkamer en een glam room. Je bent model of niet. Denk minimalistisch chic, met her en der een houten accent.

En je wéét gewoon dat het licht er goed is, ook niet onbelangrijk. De wijk vindt Miss Banks nog altijd fijn: ze heeft er nog vier huizen.

Beeld: Sotheby’s International Realty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in