De actrice vraagt krap 5 miljoen dollar voor de flat.

Sierra Towers is een begrip in Los Angeles. Het appartementencomplex met 31 verdiepingen aan de Sunset Strip is in 1965 gebouwd en telt talloze bewoners: Adam Sandler, Kelly Osbourne, Courteney Cox en PJ Harvey wonen er nu.

Ook Cher, Elton John, David Geffen, Lindsay Lohan en Joan Collins hebben er gewoond. Veel celebs houden er naast hun villa in een van de buitenwijken een appartement aan.

Article continues after the ad

Het ligt vlak bij het hippe uitgaansgebied en het is een praktisch pied-à-terre voor wie vroeg op de set moet zijn. Daarnaast is er beveiliging, een conciërge, valet parking, een gym, sauna en zwembad.

Geen wonder dat er maar zelden een appartement te koop staat, maar je kunt nu de luxe flat van actrice en producer Sandra Bullock kopen. Matthew Perry van Friends woonde er voor haar.

Bullock kocht het in 2014 en heeft het appartement op de 22ste etage helemaal laten renoveren.

Het heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet.

Het woongedeelte is verbonden...

...met een open keuken met op maat gemaakte kasten.

De blikvanger van het appartement is de woonkamer met panoramaramen en schuifpuien die naar het omliggende balkon leiden (daarvoor moet je geen hoogtevrees hebben…). Ook de slaapkamers hebben schuifpuien met toegang tot het balkon.

Indrukwekkende portfolio

Sandra zit voorlopig niet zonder dak boven haar hoofd: ze heeft nóg een appartement in Sierra Towers, twee strandhuizen in Malibu, een cottage in Beverly Hills, een ranch in Wyoming, een herenhuis in New York, een vakantiehuis in New Orleans en een villa van 20 miljoen dollar boven Beverly Hills, naast haar favoriete plek: een enorm huis dat ze zelf liet bouwen in Austin, Texas.  

Foto's (c) Zillow, Hilton & Hyland 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in