Een mooier uitzicht op LA krijg je niet.

De Sierra Towers zijn beroemd in Hollywood. Omdat je het complex nu eenmaal vanuit bijna overal in West LA kunt zien staan (met z'n 31 verdiepingen). Maar ook omdat de ene na de andere celeb er een appartement heeft. Elton John, Cher, Joan Collins, Courteney Cox, Sandra Bullock. Al gaat die laatste nu verhuizen.

Sandra heeft haar appartement deze week op de markt gezet voor 4,5 miljoen dollar. Het stulpje, dat voor Sandy van Friends-ster Matthew Perry was, ligt op de 22e verdieping en biedt uitzicht op de Stille Oceaan, Downtown LA en alles wat daar tussenin ligt.

Article continues after the ad

Voor die 4,5 miljoen koop je twee slaapkamers en twee badkamers: een bescheiden optrekje voor Hollywood-begrippen, maar het is dan ook een appartement. Evengoed is het ongeveer 170 vierkante meter en zijn de afwerkingen volgens de makelaar allemaal van de bovenste plank. 

Er is een fijn terras rondom het appartement, en alle kamers hebben ramen van vloer tot plafond zodat je de brandende zon/fonkelende lichtjes van La La Land de hele dag kunt bewonderen. 

Ook fijn: bewoners kunnen gebruiken maken van valet parking, een fitnesscentrum, een sauna en een enorm gedeeld zwembad. En maak je over Sandra maar niet druk: zij heeft een enorme collectie huizen in LA en ver daarbuiten. Ze heeft zelfs nóg een appartement in de Sierra Towers. Maar ook twee strandhuizen in Malibu, twee huizen in Beverly Hills en optrekjes in Wyoming, New York en Austin, Texas. 

Beeld: Zillow

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in