Je moet er van houden, zo modern. Maar die tuin!

Natalie Portman vertrekt uit Montecito. Samen met haar man Benjamin heeft ze hun familiehuis verkocht aan de hoogste bieder. Acht miljoen, kostte het stulpje met vier slaapkamers uiteindelijk. En dankzij Zillow, een soort Amerikaanse Funda, kunnen wij er nu even binnen neuzen.

Het huis werd in 2008 gebouwd als een 'homage aan midcentury modernism' en oogt een beetje bunkerig, maar de tuin eromheen is juist weer pure weelde. Bovendien geeft al dat glas een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan.

Article continues after the ad

Het hele huis is gericht op buiten naar binnen halen, wel zo handig in LA, en ligt uiterst privaat in een gemeenschap met drie andere huizen. Het ligt op ongeveer vier hectare, wat altijd perfect was voor de op haar privacy gestelde actrice en haar gezin.

Zelf gaat Natalie nu elders in LA wonen, waar ze al een ander huis had. Maar wedden dat ze dit rustige pareltje nog gaat missen?

Beeld: Zillow

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in