Dus zó gaan zij er een weekendje tussenuit.

Welkom in het Nobu Ryokan Malibu. Gelegen op slechts een half uurtje rijden van hartje Hollywood, maar compleet in Japanse sferen. Geen wonder dat toute de A-list hier graag een weekendje vertoeft. We kijken lekker even binnen.

Het hotel ligt aan de beroemde Pacific Coast Highway, waar het prachtig wandelen is. Maar je zit er tegelijkertijd ook heel erg privé. Je kunt als een beetje ster het hele resort afhuren (somme: 85.000 dollar per nacht), maar een kamer voor twee nachtjes (het minimum) is natuurlijk ook gewoon een optie. Er zijn in totaal zestien kamers, lekker exclusief dus.

Article continues after the ad

Om er eentje te bemachtigen, moet je wel vrij diep in de buidel tasten: een nachtje boek je vanaf 2000 dollar. Het Nobu Ryokan werd dit jaar uitgeroepen tot het beste resorthotel ter wereld, dus er is veel vraag, maar voor je geld zit je dus wel in Malibu in je eigen Japanse tuinen, en wandel je in een paar seconden naar een van de mooiste kustlijnen ter wereld. Niet verkeerd.

Wil je iets eten, dan doe je dat natuurlijk bij Nobu, de beroemde sushitent, of bij het naastgelegen Soho Little Beach House. Of je blijft lekker 'thuis' en geniet van de sportschool, de spa of je uitzicht op de Stille Oceaan.

Het klinkt ons als muziek in de oren.

Beeld: Nobu Ryokan Malibu

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in