Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken bij Cindy Crawford

Cindy wil verhuizen. Snappen we niks van. Tijd voor iets nieuws voor supermodel Cindy Crawford (54) en haar man Rande Gerber. Zij hebben hun stulpje in Beverly Hills op de markt gezet. Somme: 16 miljoen dollar voor vijf slaapkamers en vijf badkamers. Maar dan koop je wél een echt luxepaard. Het h...

Binnenkijken bij Cindy Crawford

Cindy wil verhuizen. Snappen we niks van.

Tijd voor iets nieuws voor supermodel Cindy Crawford (54) en haar man Rande Gerber. Zij hebben hun stulpje in Beverly Hills op de markt gezet. Somme: 16 miljoen dollar voor vijf slaapkamers en vijf badkamers. Maar dan koop je wél een echt luxepaard.

Het huis heeft bijvoorbeeld een eigen parkeerterrein voor meer dan tien auto's, een garage voor drie auto's, een prachtige private tuin (met zwembad, dat spreekt voor zich), een tot in de puntjes verzorgde keuken, allerlei inloopkasten en badkamers vol wit marmer waar je van gaat watertanden.

Waarom je er ooit weg zou willen? Nou ja, Cindy, Rande en kids wonen er maar amper. Zij slijten het leeuwendeel van hun tijd tegenwoordig in hun beach house in Malibu. Dus mag nu een ander baasje ervan genieten, in Beverly Hills.

Wie o wie?

Beeld: Westside Estate Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in