Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beatrice Borromeo in zee met Buccellati

Ze is al het vijfde model binnen de Grimaldi's. Het ontbreekt de Grimaldi's van Monaco niet aan beeldig DNA wat de niet-prinselijke leden van de familie tegenwoordig uitbundig uitbaten, handige schnabbelaars als ze zijn. Pauline Ducruet, dochter van prinses Stéphanie, is al jaren het gezicht van ...

Beatrice Borromeo in zee met Buccellati

Ze is al het vijfde model binnen de Grimaldi's.

Het ontbreekt de Grimaldi's van Monaco niet aan beeldig DNA wat de niet-prinselijke leden van de familie tegenwoordig uitbundig uitbaten, handige schnabbelaars als ze zijn.

Pauline Ducruet, dochter van prinses Stéphanie, is al jaren het gezicht van Lancaster in het Verre Oosten.  

Prinses Caroline mag er zijn en haar dochter Charlotte werkt al jaren als model, eerst voor Gucci…

… en tegenwoordig voor Saint Laurent.

Ook Caroline's zoon Pierre Casiraghi laat zich niet onbetuigd, met campagnes voor onder andere Berluti herenmode.

En schoondochter Tatiana Santo Domingo, getrouwd met Caroline's oudste zoon Andrea, heeft warme banden met Dior.

Ook Caroline's andere schoondochter Beatrice Borromeo, getrouwd met Pierre, waagt zich nu aan een modellenklus. De Italiaanse aristocrate is het nieuwe gezicht van Buccellati. "Mijn moeder had een armband van het label," zegt ze. "Goud met sterren van diamant. Die droeg ik als kind graag thuis, als het van haar mocht."

Buccellati is een Italiaans familiebedrijf waarvan inmiddels de vierde generatie aan het hoofd staat. De sieraden kenmerken zich door de speciale manier van graveren, werken met filigrain en stenen zetten, die teruggaat op de Italiaanse Renaissance.    

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in