Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Away levert coolste wintersportcollectie af

Zo pak je je skispullen helemaal in stijl in. Away is een cultlabel dat in koffers, tassen en andere vormen van bagage doet. Is Classic Blue de kleur van 2020, dan hebben ze binnen een paar dagen koffers in Classic blue. Voor de liefhebbers van luxe kun je je spullen meenemen in rosé-goud, goud e...

Away levert coolste wintersportcollectie af

Zo pak je je skispullen helemaal in stijl in.

Away is een cultlabel dat in koffers, tassen en andere vormen van bagage doet. Is Classic Blue de kleur van 2020, dan hebben ze binnen een paar dagen koffers in Classic blue. Voor de liefhebbers van luxe kun je je spullen meenemen in rosé-goud, goud en klassiek zilver.

En voor wie een béétje in stijl op wintersport wil, is er nu een speciale Chalet Collection.

De Chalet Collection, verkrijgbaar vanaf 18 februari, heeft een retro vibe en is geïnspireerd op de 1950's en 1960's, in primaire kleuren in combinatie met sneeuwwit.

"We wilden iets doen met de nostalgie van iconische bergdorpen, met de stijl en sfeer die je vindt in Aspen en Verbier," zegt oprichter Jen Rubio die verklapt dat ze ook kleding gaan uitbrengen. "Dat heel klassieke is eigenlijk heel hip en hoort helemaal bij nu.    

Foto's (c) AwayTravel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in