Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aristo-chic: Beatrice Borromeo voor Buccellati

Voor een Italiaans heritage juwelenmerk dat net 101 is geworden kun je je een slechtere ambassadeur voorstellen dan Beatrice Borromeo. De altijd feilloos gekleedde journalist is getrouwd met Pierre Casiraghi en heeft dus prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco) als schoonmoeder. Hier dr...

Aristo-chic: Beatrice Borromeo voor Buccellati

Voor een Italiaans heritage juwelenmerk dat net 101 is geworden kun je je een slechtere ambassadeur voorstellen dan Beatrice Borromeo.

De altijd feilloos gekleedde journalist is getrouwd met Pierre Casiraghi en heeft dus prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco) als schoonmoeder. Hier draagt ze juwelen uit de Hawaii-collectie.

Zelf is ze ook niet van de straat als dochter van graaf  Carlo Ferdinando Borromeo, de familie is een van de oudste Italiaanse aristocratische clans van Italië. Beatrice draagt hier de Macri Classica armband. 

Voor Buccellati is ze gefotografeerd - hier met de Vega oorhangers -  door Josh Olins in Rome waar ze tien jaar geleden woonde.  Het is allemaal heel chic en moody en ongetwijfeld prijzig: het label vindt prijzen duidelijk iets voor mensen die het zich niet kunnen veroorloven. 

Foto's Buccellati

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in