Het is even zoeken, maar dan heb je ook wat.

Voor de een is een horloge iets functioneels om te zien hoe laat het is, voor de ander is tijd iets abstracts en mag een klokje ook best een zoekplaatje zijn. Voor die laatste groep heeft Bvlgari een lijn met 'geheime horloges' waarbij de wijzerplaat briljant verborgen is onder euh… héél veel edelstenen.

Article continues after the ad

De Octo Roma Arabesque 

Roze saffieren, toermalijnen, smaragden en diamanten liggen in een barok motief op de wijzerplaat.

Als je wilt weten hoe laat het is, klik je die even open (zie openingsfoto) en krijg je ook meteen het hele uurwerk in beeld.

De Lady Arabesque Secret Watch

Op het eerste gezocht een armband, maar als je goed kijkt, zie er dat er in het midden toch een piepklein klokje zit...

... omringd met 30 karaat aan roze saffieren, Paraiba toermalijn, smaragd en nog eens 13 karaat aan diamanten.

De Serpenti Misteriosi Baroque Pearls Secret Watch

Dit is het equivalent van een modern toilet waarbij je geen idee hebt hoe je het licht aankrijgt, kunt  doortrekken of hoe je het fonteintje aan de praat krijgt. Ergens onder deze 12 karaat cabochon smaragd, 220 Akoya parels en diamanten zit een horloge.

De Serpenti Misteriosi Intrecciati Sapphires 

De slang met twee hoofden is een terugkerend thema voor Bvlgari. In dit geval zit het horloge verborgen in een van de diamanten slangenkoppen. In totaal zit er meer dan 100 karaat in de vorm van 426 saffieren in het horloge, dat als een soepele, euh, slang om de pols kan worden gewikkeld

De Octo Roma Tourbillon Sapphire Malachite

Niet geheim, maar juist aan de naakte kant is dit open-en-bloot klokje in wit goud en malachiet (samen met peridot trending in groen).

Het is verkrijgbaar in een limited edition van 30 stuks.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in