We zitten tot 28 april veelal thuis en binnen met onze eventuele huisgenoten. Maar ook met de televisie, onze boeken, ons fornuis en meer. Hoe wij van NOUVEAU er het beste van maken? Vandaag vertelt producer Inge van der Steeg het.

Inge: "Handwerken. Ik ben er op het moment aan verslaafd. Normaal zit ik op één breistuk per jaar. Ik hou van handwerken maar ik gun me niet de rust om het te doen.

Om niet elke avond met vierkante ogen mijn bed in te rollen ben ik nu bezig met de breiset van Karl Lagerfeld. Mooie zwarte wol (de favoriete kleur van de meester himself) en trui twee staat op de pen. Wanneer ik de trui kan showen aan mijn collega’s? Ik denk ergens in het najaar.

Article continues after the ad

Maar daar is het niet bij gebleven. Gelijktijdig ben ik nu ook bezig een geboortetegel te borduren voor een nichtje. Een traditie die al dertig jaar bestaat, voor elke geboorte in de familie maak ik een tegel. Eind mei moet ze bevallen dus ik moet opschieten."

Beeld: Inge van der Steeg/iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in