Hotels gaan creatief om met thuiswerkers die rust zoeken.

Soms lukt het, maar meestal is thuiswerken in het gezelschap van kinderen nog een hele uitdaging. Zonder kinderen trouwens ook: de intelligente lockdown noopt tot erg veel thuis zitten, wat lang niet altijd productief dan wel inspirerend werkt. Verandering van omgeving kan dan helpen fris en productief te blijven.

Omdat hotels momenteel gesloten zijn vanwege de coronamaatregelen, verhuren veel hotels tijdelijk kamers als rustige werkplek met wifi. Bij BOAT&CO in de Amsterdamse Houthaven gaan ze nog een stapje verder en bieden ze in plaats van hotelkamers nu flexwerkplekken in de kamers aan, met alle comfort van thuis. Te boeken van 08:00 tot 20:00 voor € 39.

Article continues after the ad

En ja, dat betekent dat er ook gegeten kan worden, voor het geval er echt iets af moet of je een break nodig hebt. Een en ander is aan de geldende coronaregels gebonden. Zo zal er rekening worden gehouden met het aantal gasten en zijn er maar een beperkt aantal flexplekken per hotel beschikbaar, zal er contactloos worden bezorgd en worden strenge hygiënevoorwaarden in acht genomen.

Foto's (c) BOAT

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in