Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met het oog op de zomer: welkom in Balkonië!

Toptips om van je balkon een paradijsje te maken. Afgaand op premier Rutte kun je er maar beter rekening mee houden dat de zomer in eigen land zal worden doorgebracht. Even slikken én weer door, want dit biedt wel ruimte om het thuis extra gezellig te maken met zaken waar je langer plezier van he...

Met het oog op de zomer: welkom in Balkonië!

Toptips om van je balkon een paradijsje te maken.

Afgaand op premier Rutte kun je er maar beter rekening mee houden dat de zomer in eigen land zal worden doorgebracht. Even slikken én weer door, want dit biedt wel ruimte om het thuis extra gezellig te maken met zaken waar je langer plezier van hebt dan twee weken all-inclusive.

Een update voor je tuin is zo gefikst en als je over een balkon beschikt, valt daar ook veel mee te doen om op een kleine oppervlakte veel te laten gebeuren qua groeien, bloeien en genieten. Met deze tips kun je ook aan de slag op een postzegelpatio of in een kleine tuin.

1 Grote schoonmaak

(c) Volero

Haal het balkon zoveel mogelijk leeg en maak het schoon. En begin met er een vrolijk buitenkleed neer te leggen, de absolute sfeermaker van elk balkon. Wat ga je er het meeste doen: hou je van buiten eten of gebruik je je balkon vooral om lekker op te zitten, te loungen en te lezen?