Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ideaal als je gék wordt van Ottolenghi's recepten

Niet mee eindeloos zoeken dat ene potje vissaus. Ottolenghi? We love him. De eindeloze lijst met ingrediënten die nodig zijn om een van zijn recepten te maken? Not so much. Bovendien woont niet iedereen op een plek waar je struikelt over de ingelegde mango's, granaatappelmolasse en mograbieh. Foo...

Ideaal als je gék wordt van Ottolenghi's recepten

Niet mee eindeloos zoeken dat ene potje vissaus.

Ottolenghi? We love him. De eindeloze lijst met ingrediënten die nodig zijn om een van zijn recepten te maken? Not so much. Bovendien woont niet iedereen op een plek waar je struikelt over de ingelegde mango's, granaatappelmolasse en mograbieh.

Food Bazar is de oplossing voor al je berberisbessen-problemen. Het is een soort online toko waar je ingrediënten voor de hele wereldkeuken kunt vinden, maar die ook een speciale kookdoos bij een kookboek levert.

Je bestelt dus bijvoorbeeld de kookdoos Flavour (hier de maestro van de ellenlange boodschappenlijst zelf) en vindt daarin alle specifieke kruiden en obscure specerijen waar de recepten om vragen. Zo hoef je alleen de verse elementen nog te kopen en niet meer zelf op zoek naar hibiscusbloemen, een kuipje gochujang en die vermaledijde ingelegde mango's. Handig! 

Foto's (c) Ottolenghi 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in