Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elegant, hip en effectief: de waaier is terug!

Enable the Label x Khu Khu en wat zíjn ze mooi. Het is inmiddels overduidelijk dat zomer 2020 bol staat van de onverwachte accessoires. Je bent helemaal in stijl met raffia in je oren, een bracelet bag in de hand en een beeldig mondkapje paraat, voor als het nodig is. Daar komt nu nog de klassiek...

Elegant, hip en effectief: de waaier is terug!

Enable the Label x Khu Khu en wat zíjn ze mooi.

Het is inmiddels overduidelijk dat zomer 2020 bol staat van de onverwachte accessoires. Je bent helemaal in stijl met raffia in je oren, een bracelet bag in de hand en een beeldig mondkapje paraat, voor als het nodig is.

Daar komt nu nog de klassieke waaier bij: superlicht, neemt amper plaats in je tas in en is perfect om jezelf op een elegante manier wat koelte mee toe te wuiven tijdens aanhoudende hogedrukgebieden en hittegolven.

Er is een prachtige collectie kwaliteitswaaiers verkrijgbaar van Khu Khu, een label dat is opgericht door de Engelse Victoria Speyer. Toen zij in Zuid-Spanje woonde raakte zij geïnspireerd en herkende ze hoe mooi en handig waaiers kunnen zijn, maar hoe weinig er beschikbaar waren voor moderne en stijlvolle vrouwen.

Na veel te hebben geëxperimenteerd met verschillende ontwerpen, waren de eerste Khu Khu waaiers een feit. 

Alle waaiers zijn handgemaakt in Spanje. De designs variëren van moderne tot aan traditionele kunstwerken.

Met hun kleine oplages, zorgt Khu Khu dat je met zo'n waaier een uniek en exclusief product bezit én uniek accessoire toevoegt aan je zomeroutfit.