Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe moestuin is luxe, schoon en indoor

Verser dan dit gaat je kropje sla niet worden. Met het oog op wat meer zelfvoorzienend zijn en investeren in duurzame voeding, kun je je hart ophalen aan een Farmshelf. Deze heeft het formaat van een flinke koelkast en biedt ruimte aan meerdere groeilagen bladgroenten en kruiden (voor wortels, bi...

De nieuwe moestuin is luxe, schoon en indoor

Verser dan dit gaat je kropje sla niet worden.

Met het oog op wat meer zelfvoorzienend zijn en investeren in duurzame voeding, kun je je hart ophalen aan een Farmshelf. Deze heeft het formaat van een flinke koelkast en biedt ruimte aan meerdere groeilagen bladgroenten en kruiden (voor wortels, bietjes en andere diepere groeiers is de kast nog niet geschikt). Nog lokaler aan je spinazie komen kán haast niet, het is de moderne 'kitchen garden'.

Hoe werkt het? Nou, je steekt de stekker in het stopcontact, sluit 'm aan op de wifi, zet er jonge plantjes in en zorgt dat de watertank goed gevuld is. Met camera's en sensoren regelt Farmshelf vervolgens optimale groei met hulp van kunstmatige intelligentie en hydroponics (de planten groeien niet in aarde maar op een schone, vochtige onderlaag). Het apparaat recyclet het water, het enige wat je zelf moet doen, is af en toe een kropje snijden.