Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lief, champagne met een persoonlijke boodschap

Voor als je nog iets origineels zoekt voor Moederdag. Omdat je moeder na meer dan vijftig dagen Intelligente Lockdown vast wel toe is aan een glaasje bubbels (en anders jijzelf wel). Omdat all things corona je eraan herinneren hoe belangrijk is het leven te vieren. En omdat champagne een véél leu...

Lief, champagne met een persoonlijke boodschap

Voor als je nog iets origineels zoekt voor Moederdag.

Omdat je moeder na meer dan vijftig dagen Intelligente Lockdown vast wel toe is aan een glaasje bubbels (en anders jijzelf wel). Omdat all things corona je eraan herinneren hoe belangrijk is het leven te vieren. En omdat champagne een véél leuker Moederdag-cadeau is dan, pakweg, een huishoudelijk apparaat (waag het niet!).

Club Champagne biedt in samenwerking met Moët & Chandon als eerste webshop exclusief gepersonaliseerde Moët-champagne aan voor Moederdag of andere speciale gelegenheden.

De flessen kunnen t/m 30 juni bedrukt worden met een zelfgekozen gouden opdruk, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, Moederdag of Vaderdag of een ander speciaal moment. Voor op je verlanglijstje?  

Foto's (c) Club Champagne

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in