Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Last van een winterdip? Dit helpt!

Wie naar buiten kijkt, ziet al dagenlang dikke grijze wolken. Een beeld waar je nou niet echt bepaald vrolijk van wordt. Dit kan ervoor zorgen dat je last krijgt van een zogenaamde winterdip. Maar daar halen we je met deze tips zo weer uit! Speciale theeDrink thee van bananenschillen. Ja echt, he...

Last van een winterdip? Dit helpt!

Wie naar buiten kijkt, ziet al dagenlang dikke grijze wolken. Een beeld waar je nou niet echt bepaald vrolijk van wordt. Dit kan ervoor zorgen dat je last krijgt van een zogenaamde winterdip.

Maar daar halen we je met deze tips zo weer uit!

Speciale thee
Drink thee van bananenschillen. Ja echt, het schijnt te werken. Hoe maak je het klaar? Pak er een bananenschil bij en maak deze goed schoon. Kook de schil vervolgens ongeveer vijftien minuten lang in een pan water. Is het kwartier om? Gooi dan het water in een glas en de schil in de prullenbak. Waarom je happy wordt van een glas bananenschillenthee? In de schil van de banaan zitten namelijk veel goede stoffen die het serotonineniveau verhogen. En laat dat nou net iets zijn waar je gelukkig van wordt.

2. Uit je dip tip
Hou je niet van thee of bananen? Dan zijn er nog verschillende dingen die je ook uit de dip kunnen trekken. Zo helpt het eten van champignons, het kopen van bloemen of planten voor je huis of ga lekker bewegen. En dan met name in de buitenlucht!

Bron: Libelle/Healthwatch
Beeld: iStock