Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kom je ook naar de Libelle Zomerweek?

Het is de 25ste editie en het wordt groot feest! Onze collega's van Libelle zijn er helemaal klaar voor: de Libelle Zomerweek 2022! Van 19 tot en met 25 mei vindt de extra feestelijke 25e editie van dit vriendinnenfestijn plaats in de Expo Haarlemmermeer. 15.000 workshops! Die biedt een perfecte ...

Kom je ook naar de Libelle Zomerweek?

Het is de 25ste editie en het wordt groot feest!

Onze collega's van Libelle zijn er helemaal klaar voor: de Libelle Zomerweek 2022! Van 19 tot en met 25 mei vindt de extra feestelijke 25e editie van dit vriendinnenfestijn plaats in de Expo Haarlemmermeer.

15.000 workshops!

Die biedt een perfecte combinatie van binnen en buiten, in een prachtig groen recreatiegebied waar de Zomerweek helemaal in Libellestijl wordt opgebouwd. Je vindt er meer dan 400 stands, kunt je hart ophalen aan 15.000 workshops (Tangle-tekenen, handletteren! Ontstressen!) en er zijn tientallen optredens van bekende artiesten, zoals Nielson en Emma Heesters .

Zin om een dagje te gaan met een vriendin, je zus of je moeder? Bestel dan meteen je tickets!

PS Ben je van plan om met de trein naar de Zomerweek te gaan? Je kunt dit jaar weer gebruik maken van een fijne NS-combideal. Je koopt je ticket en dagretour samen voor slechts € 44,- via de NS. Met deze deal kun je in de daluren en op zaterdag en zondag de hele dag reizen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in