Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Knipoog van plus-size topmodel Ashley Graham naar dunne Victoria's Secret modellen

Vrouwen worden massaal onzeker van het legertje afgetrainde modellen dat de catwalk bestormt tijdens dé jaarlijkse show van lingeriemerk Victoria's Secret. Zo niet plus-size topmodel Ashley Graham. Deze 30-jarige Amerikaanse schone is een minstens zo vaak gevraagd (en goed betaald) model als haar...

Knipoog van plus-size topmodel Ashley Graham naar dunne Victoria's Secret modellen

Vrouwen worden massaal onzeker van het legertje afgetrainde modellen dat de catwalk bestormt tijdens dé jaarlijkse show van lingeriemerk Victoria's Secret. Zo niet plus-size topmodel Ashley Graham.

Deze 30-jarige Amerikaanse schone is een minstens zo vaak gevraagd (en goed betaald) model als haar dunne collega's, maar aan een Victoria's Secret-show meedoen? Dat mag ze niet.

Lees ook: Poedelnaakt, met putjes en striae: topmodel Ashley Graham laat álles zien

'Ik heb ze hoor!'
Maar dat ze nimmer een 'Angel' (zoals de modellen van Victoria's Secret worden genoemd) zal zijn, daar ligt Ashley duidelijk niet wakker van, zo blijkt uit onderstaand Instagram-bericht. 'Got My Wings!' ('Ik heb mijn vleugels!') grapt ze in een bijschrift naast de gefotoshopte foto, die al op 647.000 likes mag rekenen. 

Gezond zelfbeeld
Het is natuurlijk een bericht met een knipoog, maar Ashley vindt het wel degelijk belangrijk dat vrouwen hun lichaam koesteren, of dat nou dik, dun of 'doorsnee' is. Ze heeft daarom ook op tal van scholen gesproken over het belang van een gezond zelfbeeld en draagt haar visie overal uit.

'Ik hou van mijn lichaam'
Want zij meent het uit de grond van haar hart als ze zegt: "Ik hou van mijn lichaam." Wat een beauty, van binnen en buiten.

Volgend jaar wél een lingeriemodel op de catwalk dat geen maat 34 heeft? Wij juichen het toe.  

 

Got my wings! ???? .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

Een paar van de Victoria's Secret Angels, onder wie de Nederlandse Romee Strijd:

 

That Angel stare down… (? @karliekloss). @marthahunt & @stellamaxwell in #VSxBALMAIN at the #VSFashionShow

Een bericht gedeeld door Victoria's Secret (@victoriassecret) op