We zijn allemaal uniek qua persoonlijkheid, energie en fysiek. Het mooist is als je dat van buiten ook uitstraalt. Maar dat lukt niet altijd. Hoe zorg je daar nu toch op een simpele manier voor?

Niemand minder dan styliste Patty Zomer gaat je daarbij helpen. Want zij weet als geen ander hoe je je look afstemt op de persoon die je van binnen bent. 

Lees ook: Niet gek op je nek? Na deze 7 slimme stylingtips wel

Op avontuur
Het mooist is als wat je draagt, een afspiegeling is van wie je echt bent. Patty: "Maar door allerlei omstandigheden kan het zo zijn dat je de feeling daarvoor kwijt bent geraakt of dat je het eigenlijk nooit echt ontwikkeld hebt. Daarom wil ik met jullie op een style-adventure."

Article continues after the ad

Voel je krachtig & prachtig
En dat wil Patty doen door middel van een styling-sessie. "Het zal niet gaan over de laatste trends", aldus de knappe redhead. "Het gaat over wie je echt bent en hoe je dat kunt vertalen in items waarin je straalt, je je krachtig voelt, mee aan de lampen kunt hangen of juist effortless het middelpunt van de aandacht wordt."

Wees er snel bij
De sessie draait om aandacht, verbinding, zelfspot, humor en kleding! Per keer is er plaats voor ongeveer acht personen, zodat iedereen aandacht en advies krijgt. Dat betekent wel dat je er snel bij moet zijn.

Iets voor jou en een vriendin of dochter? Meld je dan aan voor de workshop die plaatsvindt op 4 november (5 november is al vol). Patty's style-adventure duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie volgt, maar zal in de Randstad zijn. "Ik hoop jullie te zien!"

Natuurlijk zorgt Patty voor een heerlijke lunch, drinks & bites.

Kosten van de sessie zijn € 200,- excl. btw en je kunt je hier aanmelden: www.pattyzomer.nl

Is de workshop vol? Meld je dan ook aan, want dan ben je er de volgende keer wél bij.

Bron beeld: iStockphoto