We zijn allemaal uniek qua persoonlijkheid, energie en fysiek. Het mooist is als je dat van buiten ook uitstraalt. Maar dat lukt niet altijd. Hoe zorg je daar nu toch op een simpele manier voor?

Niemand minder dan styliste Patty Zomer gaat je daarbij helpen. Want zij weet als geen ander hoe je je look afstemt op de persoon die je van binnen bent. 

Lees ook: Niet gek op je nek? Na deze 7 slimme stylingtips wel

Op avontuur
Het mooist is als wat je draagt, een afspiegeling is van wie je echt bent. Patty: "Maar door allerlei omstandigheden kan het zo zijn dat je de feeling daarvoor kwijt bent geraakt of dat je het eigenlijk nooit echt ontwikkeld hebt. Daarom wil ik met jullie op een style-adventure."

Voel je krachtig & prachtig
En dat wil Patty doen door middel van een styling-sessie. "Het zal niet gaan over de laatste trends", aldus de knappe redhead. "Het gaat over wie je echt bent en hoe je dat kunt vertalen in items waarin je straalt, je je krachtig voelt, mee aan de lampen kunt hangen of juist effortless het middelpunt van de aandacht wordt."

Wees er snel bij
De sessie draait om aandacht, verbinding, zelfspot, humor en kleding! Per keer is er plaats voor ongeveer acht personen, zodat iedereen aandacht en advies krijgt. Dat betekent wel dat je er snel bij moet zijn.

Iets voor jou en een vriendin of dochter? Meld je dan aan voor de workshop die plaatsvindt op 4 november (5 november is al vol). Patty's style-adventure duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie volgt, maar zal in de Randstad zijn. "Ik hoop jullie te zien!"

Natuurlijk zorgt Patty voor een heerlijke lunch, drinks & bites.

Kosten van de sessie zijn € 200,- excl. btw en je kunt je hier aanmelden: www.pattyzomer.nl

Is de workshop vol? Meld je dan ook aan, want dan ben je er de volgende keer wél bij.

Bron beeld: iStockphoto

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.