We zijn allemaal uniek qua persoonlijkheid, energie en fysiek. Het mooist is als je dat van buiten ook uitstraalt. Maar dat lukt niet altijd. Hoe zorg je daar nu toch op een simpele manier voor?

Niemand minder dan styliste Patty Zomer gaat je daarbij helpen. Want zij weet als geen ander hoe je je look afstemt op de persoon die je van binnen bent. 

Lees ook: Niet gek op je nek? Na deze 7 slimme stylingtips wel

Op avontuur
Het mooist is als wat je draagt, een afspiegeling is van wie je echt bent. Patty: "Maar door allerlei omstandigheden kan het zo zijn dat je de feeling daarvoor kwijt bent geraakt of dat je het eigenlijk nooit echt ontwikkeld hebt. Daarom wil ik met jullie op een style-adventure."

Voel je krachtig & prachtig
En dat wil Patty doen door middel van een styling-sessie. "Het zal niet gaan over de laatste trends", aldus de knappe redhead. "Het gaat over wie je echt bent en hoe je dat kunt vertalen in items waarin je straalt, je je krachtig voelt, mee aan de lampen kunt hangen of juist effortless het middelpunt van de aandacht wordt."

Wees er snel bij
De sessie draait om aandacht, verbinding, zelfspot, humor en kleding! Per keer is er plaats voor ongeveer acht personen, zodat iedereen aandacht en advies krijgt. Dat betekent wel dat je er snel bij moet zijn.

Iets voor jou en een vriendin of dochter? Meld je dan aan voor de workshop die plaatsvindt op 4 november (5 november is al vol). Patty's style-adventure duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie volgt, maar zal in de Randstad zijn. "Ik hoop jullie te zien!"

Natuurlijk zorgt Patty voor een heerlijke lunch, drinks & bites.

Kosten van de sessie zijn € 200,- excl. btw en je kunt je hier aanmelden: www.pattyzomer.nl

Is de workshop vol? Meld je dan ook aan, want dan ben je er de volgende keer wél bij.

Bron beeld: iStockphoto

Het is echt weer voor dikke truien. En daar zouden we zeker naar uitkijken als we er niet zo statisch van werden. De oplossing hiervoor schuilt in een klein hoekje...

De statische elektriciteit in een trui wordt veroorzaakt door de koude en droge lucht. Met als gevolg dat je telkens een klein schokje krijgt als je iets aanraakt. Dat voorkom je door de volgende 'te makkelijk voor woorden' truc. Verstop ergens in de trui een veiligheidsspeld. Die ontlaadt de statische trui. Probleem opgelost.

Ivana Trump is misschien wel het meest bekende voorbeeld van een bekende vrouw die de achternaam van haar ex-man hield na de scheiding. Zelfs hertrouwen weerhield haar niet van het dragen van de naam Trump. Maar zij is zéker niet de enige...

Demi Moore

Demi Moore werd geboren als Demi Guynes. Ze trouwde in 1980 met muzikant Freddy Moore. Het huwelijk werd in 1985 ontbonden, maar Demi draagt de naam nog steeds ondanks verbintenissen met Bruce Willis (hier op de foto) en Ashton Kutcher.

Tina Turner

Muziekduo Ike en Tina Turner was een enorm succes in de jaren '60 en '70. Het stel trouwde in 1962. Helaas had Ike nogal losse handjes waardoor het huwelijk uiteindelijk strandde in 1978.

Anna Mae Bullock hield haar inmiddels enorm bekende naam: Tina Turner. (en vinden jullie trouwens ook niet dat Michelle Obama ontzettend veel op haar lijkt?!)

Raquel Welch

Jo Raquel Tejada scheidde in 1964 al van haar man James Welch. 

Kimora Lee Simmons

Een iets recenter voorbeeld: Kimora Pirkins was van 1998 tot 2009 getrouwd met Hip Hop-grootheid Russell Simmons. Ze hertrouwde in 2013, maar draagt de naam Simmons nog met overtuiging.

 

Een bericht gedeeld door The Blast (@blast) op

Bianca Jagger

Tijdens de hoogtijdagen van The Rolling Stones trouwt leadzanger Mick met Bianca Pérez-Mora Macias. Het huwelijk houdt stand van '71 tot '79. Ze zal daar later over zeggen: "Mijn huwelijk strandde al op mijn trouwdag." Dat was natuurlijk een sneer naar het notoire vreemdgaan van haar echtgenoot.

Dit weerhield haar er echter niet van om de naam Jagger te blijven gebruiken als haar achternaam.

 

Een bericht gedeeld door Patchwork (@patchwork_it) op

Yolanda Hadid

De Nederlandse Yolanda van den Herik ziet in Papendrecht het levenslicht. Nadat ze als model de wereld bereist, strijkt ze neer met manlief Mohamed Hadid in LA. Het huwelijk houdt helaas geen stand. Ze trouwt opnieuw in 2011. Nu met David Foster.

Na hun scheiding in 2016 neemt zij de achternaam van haar eerste ex-man opnieuw aan. Wellicht ingegeven door haar inmiddels bekende dochters Bella en Gigi Hadid?

Susan Sarandon

Susan Abigail Tomalin is van 1967 tot 1979 getrouwd met Chris Sarandon. Inmiddels zou je qua bekendheid bijna zeggen dat hij blij mag zijn dat ze zijn naam nog gebruikt.

Ivana Trump

Donald Trump is van 1977 tot 1992 getrouwd met Ivana Marie Zelníčková. Ze draagt de naam Ivana Trump als über-socialité met verve, ondanks dat ze in de tussentijd nog twee keer is getrouwd.