Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: speciaal seizoen van Heel Holland Bakt

Vanavond is er weer taart in de tent! De schorten gaan voor en de ovens gaan weer aan. Vanaf vanavond gaat een speciaal HHB-seizoen van start: Heel Holland Bakt Nog Een Keer. Hierin doen bekende gezichten uit eerdere HHB-seizoenen mee.  Narcis, Jacques, Filiz, Hidde, Manuela, Gwenn en Cas gaan op...

Kijktip: speciaal seizoen van Heel Holland Bakt

Vanavond is er weer taart in de tent!

De schorten gaan voor en de ovens gaan weer aan. Vanaf vanavond gaat een speciaal HHB-seizoen van start: Heel Holland Bakt Nog Een Keer. Hierin doen bekende gezichten uit eerdere HHB-seizoenen mee. 

Narcis, Jacques, Filiz, Hidde, Manuela, Gwenn en Cas gaan op herhaling. En niet alleen de bakkers zijn bekend bij de kijkers, ook de opdrachten zijn in dit speciale seizoen geïnspireerd op oude gerechten. 

De HHB'ers trappen af met een speciale appeltaart als signatuuropdracht, gevolgd door een technische opdracht waar geen keukenapparatuur aan te pas komt en een krokant spektakelstuk. Bakkers klaar? Bakken maar!

Heel Holland Bakt Nog Een Keer begint op zondagavond 5 september 2021 om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in