Er is zoveel meer als die (lekkere!) Turkse pizza!

Muzikant Karsu Dönmez kreeg als dochter van een restauranteigenaar haar liefde voor eten met de paplepel ingegoten. Haar familie komt uit Hatay, een regio in Turkije, die bekend staat om heerlijke gerechten. Je leert er alles over in Karsu's Turkse Keuken.

Karsu's Gözleme met feta en spinazie

Article continues after the ad

In Karsu's Turkse Keuken, dat vandaag begint, leer je samen met Karsu alles over deze eetcultuur. Van klassiekers als mercimek corbasi en cilbir tot nieuwe publieksfavorieten als manti en gözleme. De gerechten zijn lekker, kleurrijk en bovendien makkelijk om te maken. Zo vormen ze een leuke aanvulling op je culinaire repertoire.  

Vanaf nu elke werkdag om 18:00: Karsu's Turkse Keuken op 24Kitchen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in