Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Janny en de smaak van Nederland

Janny van der Heijden peilt de culinaire stand van het land!  Wat eet jij vanavond? Volgens het cliché zit Nederland nog altijd klokslag 18:00 uur aan de stamppot met een kuiltje jus. Nu is dat niet te versmaden, net als alle andere aardappel-groente-vlees gerechten. Maar al die AGV'tjes hebben i...

Kijktip: Janny en de smaak van Nederland

Janny van der Heijden peilt de culinaire stand van het land! 

Wat eet jij vanavond? Volgens het cliché zit Nederland nog altijd klokslag 18:00 uur aan de stamppot met een kuiltje jus. Nu is dat niet te versmaden, net als alle andere aardappel-groente-vlees gerechten. Maar al die AGV'tjes hebben inmiddels wel grote concurrentie gekregen van pasta, couscous en curry's, al dan niet uit een verspakket.

Hollandse pot  

24Kitchen heeft een groot onderzoek uitgevoerd naar de smaak van Nederland: wat kopen we we, hoe koken we en wat eten we? Culinair journalist Janny van der Heijden gaat met deze resultaten op pad...

...en onderzoekt in haar nieuwe programma hoe populair de Hollandse pot is en wat we verder nog eens graag op tafel zetten.

Nieuwe snacks

Zo reist Van der Heijden door Nederland om erachter te komen wat de Nederlander écht lekker vindt en wat onze huidige eetcultuur is. In zes afleveringen proeft ze traditionele en gerechten uit buitenlandse keukens én ontdekt ze De Smaak van Nederland.