Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: een kerstdiner gekookt door klunzen!

Richard Groenendijk presenteert dit hilarische experiment. Een driegangenkerstmenu bereiden met mensen die nog geen ei kunnen bakken, dat is een onmogelijke opgave. Toch? Topchefs Herman den Blijker en Alain Caron gaan de uitdaging aan! In de kerstspecial De Kookklunzen - Herman vs. Alain probere...

Kijktip: een kerstdiner gekookt door klunzen!

Richard Groenendijk presenteert dit hilarische experiment.

Een driegangenkerstmenu bereiden met mensen die nog geen ei kunnen bakken, dat is een onmogelijke opgave. Toch? Topchefs Herman den Blijker en Alain Caron gaan de uitdaging aan!

In de kerstspecial De Kookklunzen - Herman vs. Alain proberen beide chefs met een team van drie personen die nog nooit hebben gekookt, een kerstdiner op tafel te toveren.

Tijdens deze heerlijke, bij vlagen hilarische kookwedstrijd mogen de chefs aanwijzingen geven… en verder lijdzaam toekijken. Welk kookteam creëert het beste - of het minst slechte - kerstdiner? Het is voor alle betrokkenen een ware beproeving.

De kerstspecial wordt gepresenteerd door lekkerbek Richard Groenendijk en is vanavond (donderdag 23 december) om 20.30 uur te zien op SBS6.

Openingsfoto (c) Getty Images, andere foto (c) William Rutten / Talpa

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in