Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kerstkoken als een chef met een feestelijke dinerbox

Bijna geen kookervaring nodig! Nu het onzeker is of er met de feestdagen buiten de deur kan worden gedineerd, is het geen gek idee om je alvast een maaltijdboxen voor de kerst te verdiepen. Vorig jaar was dit fenomeen een enorm succes en dit jaar is het aanbod daarom uitgebreid.  Cook like a Chef...

Kerstkoken als een chef met een feestelijke dinerbox

Bijna geen kookervaring nodig!

Nu het onzeker is of er met de feestdagen buiten de deur kan worden gedineerd, is het geen gek idee om je alvast een maaltijdboxen voor de kerst te verdiepen. Vorig jaar was dit fenomeen een enorm succes en dit jaar is het aanbod daarom uitgebreid. 

Cook like a Chef heeft voor Kerst 2021 15 verschillende boxen, van restaurants als De Librije, Parkheuvel en De Kromme Watergang.

Alle ingrediënten zitten erin, vaak al bijna klaar en mocht je nog twijfelen aan de bereiding, dan staat er een instructievideo voor je klaar.

Om je extra te ontzorgen kun je bij het menu ook bijpassende wijnen bestellen en luxe extra's zoals kaviaar of speciale bonbons voor bij de koffie.

Voor meer informatie: Cook like a Chef

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in