Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt nu digitaal naar de VT Wonen en Design beurs!

Wooninspiratie? Let's get digital!  Op zoek naar een flinke dosis wooninspiratie? Naar de mooiste merken, de leukste workshops en advies van woonexperts? Dit jaar vindt het grootste woonevenement van Nederland - de vt wonen&design beurs - online plaats van 1 t/m 31 oktober. Welke ruimte je thuis ...

Je kunt nu digitaal naar de VT Wonen en Design beurs!

Wooninspiratie? Let's get digital! 

Op zoek naar een flinke dosis wooninspiratie? Naar de mooiste merken, de leukste workshops en advies van woonexperts? Dit jaar vindt het grootste woonevenement van Nederland - de vt wonen&design beurs - online plaats van 1 t/m 31 oktober.

Welke ruimte je thuis ook wilt omtoveren, het antwoord op al jouw woonvragen vind je tijdens de online editie van de vt wonen&design beurs. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of mooie vloer? Is het tijd om de woonkamer van een make-over te voorzien, maar weet je niet waar te beginnen? Of ga je binnenkort verbouwen en kan je wel wat advies gebruiken?

Stylisten Judith en Marjolein

Tijdens het digitale event zitten tal van experts en woonmerken achter hun computer voor je klaar, met het antwoord op jouw vraag. Door middel van digitale tools, zoals een webinar of online meeting, voorzien zij je van het antwoord. Best handig, want online kunnen ze meteen bij je thuis meekijken met jouw interieurvraag.

Wat kun je verwachten?

  • Online activiteiten van 1 t/m 10 oktober, zoals advies van stylisten en architecten.
  • Inspirerende online lezingen, webinars en meetings
  • Online DIY workshops waar je echt iets mee kunt
  • Live binnenkijken op de werkvloer bij de mooiste woonbedrijven
  • De nieuwste trends, styletips en binnenkijkers 
  • Het laatste nieuws van 200+ woonmerken en woonexperts
  • Er zijn de hele maand oktober aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Er zijn gratis en betaalde activiteiten. Kijk op vt wonen&design beurs voor het uitgebreide programma en koop er snel en simpel je ticket!