Het sprookjeshuwelijk van Pippa Middleton en James Matthews gaat de geschiedenis in als peperduur. Naar verluidt zou aan hun mooiste dag een prijskaartje hebben gehangen van bijna drie ton.

Dit astronomische bedrag is nog maar een schijntje in vergelijking met wat andere beroemdheden (onder wie Pippa's grote zus Kate) hebben gespendeerd aan hun bruiloft.

Lees ook: In beeld: Pippa's Grote Dag

Allebei rijk
Kersverse ouders George en Amal Clooney stapten op 27 september 2014 in het prachtige Venetië in het huwelijksbootje. Kosten noch moeite werden gespaard, in totaal zou de mooiste dag van George en Amal 1.260.000 euro hebben gekost. Maar ook de schoonfamilie van George betaalde mee. Geen aderlating voor Baria en Ramzi Alamuddin overigens, Amal komt uit een rijke familie.

Champagne!
Zanger Justin Timberlake en zijn eega, actrice Jessica Biel, hadden meer oog voor elkaar op de grote dag, dan voor de uitgaven. Op 19 oktober 2012 gaven ook zij elkaar het jawoord in Italië (bespeuren wij daar een trend?). Die dag liepen de bruiloftskosten in de miljoenen - 5,3 miljoen euro om precies te zijn. Maar daar werden dan ook ontelbare liters champagne, culinaire hoogstandjes en 5-sterrenhotels van bekostigd. En alle genodigden werden in een privé-vliegtuig naar Italië vervoerd. 

Je bent een prins of niet
En dan nog valt dat bedrag nog reuze mee in vergelijking met de royal wedding van Kate en William. Die kostte maar liefst 30 miljoen euro. Alleen al voor de taart werd 70.000 euro betaald.   

Tijdens de Nouveau Matinee vertelde fotografe Sacha de Boer bevlogen over haar carrière én de switch die daaraan vooraf ging. Ook onthulde ze wat haar favoriete Nouveau-foto is. Tijdens de shoot van Freek de Jonge en zijn vrouw Hella, legde ze het moment vast.

"Het idee was om een filmscène na te bootsen", steekt Sacha van wal. "En eigenlijk had ik heel de tijd maar één film in gedachten... De beroemde spaghetti-scène uit Lady en de Vagebond. Want Freek is toch gewoon een beetje die Vagebond als je 'm zo ziet?"

"Dus ik had een pak spaghetti gehaald, blijkt Hella helemaal geen koolhydraten te eten. Gelukkig deed ze voor de foto wel alsof."

Humor

Is dit dan Sacha's favoriet? Nee, maar wel een andere foto uit die serie. "Ik vind dit beeld zó humoristisch. Het is uiteindelijk niet in Nouveau geplaatst, maar is wél mijn favoriet."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Social Media is dé plek waar je een kijkje achter de schermen krijgt van bekende deuren. En Vaderdag gaf vandaag de aftrap voor een stortvloed aan lieve vaderdagboodschappen. We pikten er een paar voor je uit.

1. Gisele Bündchen zet haar man Tom Brady in het zonnetje.

2. En Goldie Hawn plaatste deze lieve foto samen met haar partner Kurt Russel (we hopen wel dat dit tijdens een wijnproeverij was ofzo ;-))

 

Here’s to the best daddy and GRAND daddy!! Xxx ❤️❤️. Happy Father’s Day to all

Een bericht gedeeld door Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) op

3. Doutzen deelde dit mooie plaatje van manlief Sunnery James en de kids.

4. Tyra Banks geeft haar vader deze dikke digitale vaderdagkus.

5. Bindi Sue Irwin plaatste deze mooie oude foto met haar overleden vader Steve.

 

I miss you. ❤️

Een bericht gedeeld door Bindi Irwin (@bindisueirwin) op

6. En Gordon Ramsay spoort zijn dochter aan maar snel een vaderdagontbijtje te maken.

7. En Justin Timberlake is helemaal in de wolken met zijn kleine.

8. David Beckham kreeg van zijn vrouw Victoria déze leuke vaderdagfelicitatie.

 

I think they love him 😘x Truly the best daddy @davidbeckham x missing u @brooklynbeckham x

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

En van hém was ook die gezellige ontbijttafel:

Beeld: Instagram.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in