Het sprookjeshuwelijk van Pippa Middleton en James Matthews gaat de geschiedenis in als peperduur. Naar verluidt zou aan hun mooiste dag een prijskaartje hebben gehangen van bijna drie ton.

Dit astronomische bedrag is nog maar een schijntje in vergelijking met wat andere beroemdheden (onder wie Pippa's grote zus Kate) hebben gespendeerd aan hun bruiloft.

Lees ook: In beeld: Pippa's Grote Dag

Allebei rijk
Kersverse ouders George en Amal Clooney stapten op 27 september 2014 in het prachtige Venetië in het huwelijksbootje. Kosten noch moeite werden gespaard, in totaal zou de mooiste dag van George en Amal 1.260.000 euro hebben gekost. Maar ook de schoonfamilie van George betaalde mee. Geen aderlating voor Baria en Ramzi Alamuddin overigens, Amal komt uit een rijke familie.

Champagne!
Zanger Justin Timberlake en zijn eega, actrice Jessica Biel, hadden meer oog voor elkaar op de grote dag, dan voor de uitgaven. Op 19 oktober 2012 gaven ook zij elkaar het jawoord in Italië (bespeuren wij daar een trend?). Die dag liepen de bruiloftskosten in de miljoenen - 5,3 miljoen euro om precies te zijn. Maar daar werden dan ook ontelbare liters champagne, culinaire hoogstandjes en 5-sterrenhotels van bekostigd. En alle genodigden werden in een privé-vliegtuig naar Italië vervoerd. 

Je bent een prins of niet
En dan nog valt dat bedrag nog reuze mee in vergelijking met de royal wedding van Kate en William. Die kostte maar liefst 30 miljoen euro. Alleen al voor de taart werd 70.000 euro betaald.   

Deckers... Daphne Deckers. Hier staat ze toch mooi maar even naast James Bond. Bekijk hier het fragment én nog wat foto's uit de oude doos van de première. Lekker nostalgisch!

Hier vertelt Daphne bij RTL Late Night over haar optreden in werelds' bekendste spionagefilm én zie je natuurlijk het fragment.

 
Bij de première in Amsterdam waren Daphne en James Bond himself, Pierce Brosnan, natuurlijk van de partij.
 
En vanaf de andere kant, zag dat er zo uit.

Daphne's vaste 'interviewpartner', de échte Q, was er ook.

Hoewel ze in de film drie scènes heeft, wordt ze jaarlijks nog uitgenodigd op James Bond-conventies om te komen signeren. Dat Daphne 'Bond girl' is, neemt niemand haar meer af. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

RTL Boulevard gezien? Daarin zag je dat Daphne Deckers het éérste exemplaar kreeg overhandigd van de nieuwe Nouveau. En er was taart natuurlijk, want Daphne is een kakelverse vijftiger sinds ze dit weekend Sarah zag. 

Het nieuwe gezicht van 50+

‘Hoe is het mogelijk dat de grootste bevolkingsgroep van Nederland zo goed als onzichtbaar is?’ vraagt Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans zich verwonderd af.

‘Vijftigplussers vormen een enorm invloedrijke groep en staan middenin het leven. In onze nieuwe AGELESS-editie krijgen ze een gezicht én de eer die hun toekomt.’

Gouden generatie

De vrouw die deze lichting het best vertegenwoordigt, is Daphne Deckers: ‘De verpersoonlijking van fit, sprankelend en inhoud met esprit. Op 10 november werd ze zelf vijftig jaar, als cadeau geven we haar de vrije hand als gasthoofdredacteur van de AGELESS-editie.’

In het blad laat Daphne zien dat de vijftiger van nu in niets lijkt op haar ouders op die leeftijd. Ze hebben veel aandacht voor gezond zijn en blijven, maken individualistische keuzes, ze gaan prat op uiterlijke verzorging en een eigen stijl, ze combineren werk, gezin en relaties met de nodige verplichtingen en ze gaan gemiddeld nog zeker dertig jaar mee.

Interview met Prinses Laurentien

Daphne gaat in gesprek met prinses Laurentien over hun gouden generatie, daarnaast komen in de AGELESS-editie bekende zestigers, zeventigers en tachtigers aan het woord over ‘jezelf leeftijdloos voelen’.

‘Ik ga proberen de komende vijftig jaar nieuwsgierig te blijven. Niet denken dat je het allemaal wel weet, er is altijd iets nieuws te leren.’

Relatiegeheimen met Richard

Ook bijzonder, Daphne verleidde haar man Richard Krajicek tot een bijzonder dubbelinterview in Nouveau's relatiegeheimen.

De nieuwste Nouveau ligt morgen al bij de abonnees op de mat. Wil je er voortaan ook als eerste bij zijn? Abonneer je dan hier

Vanaf donderdag ligt de Nouveau met Daphne Deckers als gasthoofdredacteur in de winkel. Komt dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in