Madonna tikt bijna de zestig aan, ze is 59 jaar geworden, maar dat is wat ons betreft absoluut niet te zien. Wat het geheim van de Queen of Pop ook is: ze ziet er ontzettend goed uit!

Uiteraard vierde de Amerikaanse zangeres haar verjaardag in stijl. Zo is te zien op haar Instagram. De meest kittige pakjes werden voor de grote dag tevoorschijn getoverd en de zangeres paradeerde rond op een paard. Happy birthday, Madonna!

 

 

 

 

Because A Leo...,,,,,,,,,,,,🦁😂🎉🐴🌈🎈♥️🇮🇹♥️

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Swingen
Ook kwamen er een aantal sterren langs op de knalfuif van Madonna. Zo waagde bijvoorbeeld zangeres Ariane Grande zich aan een dansje met de zangeres. 

 

happy birthday to my queen and friend @madonna I adore you with all my heart forever

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

 

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!