Madonna tikt bijna de zestig aan, ze is 59 jaar geworden, maar dat is wat ons betreft absoluut niet te zien. Wat het geheim van de Queen of Pop ook is: ze ziet er ontzettend goed uit!

Uiteraard vierde de Amerikaanse zangeres haar verjaardag in stijl. Zo is te zien op haar Instagram. De meest kittige pakjes werden voor de grote dag tevoorschijn getoverd en de zangeres paradeerde rond op een paard. Happy birthday, Madonna!

 

 

 

 

Because A Leo...,,,,,,,,,,,,🦁😂🎉🐴🌈🎈♥️🇮🇹♥️

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Swingen
Ook kwamen er een aantal sterren langs op de knalfuif van Madonna. Zo waagde bijvoorbeeld zangeres Ariane Grande zich aan een dansje met de zangeres. 

 

happy birthday to my queen and friend @madonna I adore you with all my heart forever

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

 

Mattel heeft deze week haar nieuwe Barbie-pop aangekondigd en die verrassend, want: een 96-jarige vrouw…

Klinkt raar, is het niet. Die 96-jarige is namelijk de überstylish Iris Apfel. Hoe leuk is dat? Nadat Mattel in 2016 al met een plussize Barbie kwam (gebaseerd op model Ashley Graham), volgden daarna poppen gebaseerd op sterke vrouwen, zoals Amelia Earhart en Frida Kahlo.

Look alike

En nu komt daar dus stijlicoon Iris Apfel bij. In een outfit die ze draagt op de cover van haar boek Iris Apfel, accidental icon: een smaragdgroen Gucci-pak plus enorme lichtblauwe kraag en een lading aan statement kettingen. En natuurlijk die iconische bril.

Het is verrukt afwachten waar Mattel hierna weer mee gaat komen!

 

Bron: Hello Magazine. Beeld: Mattel, iStock

 

 

Wie in de Chinese Tianjin Binhai Library een boek zoekt, is wel even bezig. De futuristische bieb is enorm. En een lust voor het oog.

De bibliotheek in de stad Tianjin is onderdeel van het Binhai Cultural Centre en is daarmee ook bedoeld als meer dan alleen een bieb. Met een oppervlakte van 33.700 vierkante meter, vijf verdiepingen en 1,2 miljoen boeken (!) is het een ware beleving om er te zijn.

Hollands tintje

Het gebouw is trouwens ontworpen door een Nederlands architectenbureau. Met een auditorium in de enorme hal dat eruitziet als een bal en golvende boekenplanken tot aan het plafond is het een heel bijzondere ruimte. Afijn, oordeel zelf…

 

Beeld: MVRDV