Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Inspiratie alom: 100 x Stijlvol Wonen!

Hou je van mooi wonen, dan wil je dít. Shout-out voor onze collega's van interieurmagazine Stijlvol Wonen, die de 100ste editie van hun prachtblad vieren met een extra dik en feestelijk nummer. Stijlvol Wonen is hét magazine voor iedereen die houdt van een pure, persoonlijke en tijdloze woonstijl...

Inspiratie alom: 100 x Stijlvol Wonen!

Hou je van mooi wonen, dan wil je dít.

Shout-out voor onze collega's van interieurmagazine Stijlvol Wonen, die de 100ste editie van hun prachtblad vieren met een extra dik en feestelijk nummer.

Stijlvol Wonen is hét magazine voor iedereen die houdt van een pure, persoonlijke en tijdloze woonstijl. Met dit tijdschrift geniet je van unieke interieurreportages, stijlvolle logeeradressen en uitgebreide interviews met professionals. Ook lees je alles over slimme woonoplossingen en stylingideeën om je eigen interieur een chique boost te geven. 

De inspirerende zomereditie barst van de dromerige interieurs én kreeg een extra katern ‘golden pages’ waarin de redactie haar stijlgeheimen prijsgeeft.

Hoofdredactrice Leen Verstraelen: "We zijn trots op de weg die we hebben afgelegd. Zo horen we steeds vaker dat ons blad een heuse woonstijl op zichzelf is geworden. Interieurontwerpers krijgen de vraag om een Stijlvol Wonen-huis te ontwerpen. Wat een compliment!"

In dit jubileumnummer wordt die typische stijl extra in de verf gezet met extra moodboards en stylingtricks om zelf aan de slag te gaan. Bovendien deelt de redactie haar stijlgeheimen. "We mogen al 100 nummers lang van op de eerste rij zien, voelen en beleven wat werkt en wat niet. Die kennis geven we graag door.”

Stijlvol wonen

Het 100ste nummer ligt nu in de winkel en je kunt 'm ook online bestellen, nu met 20% korting!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in