Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Indian Summer? Hot Lips Margarita!

De perfecte cocktail voor een mooie nazomerdag. Hoewel we stiekem best verlangen naar het seizoen van de warme cider vraagt het mooie weer van vandaag om een spicy nazomercocktail. En dat wordt de Hot Lips Margarita. Voor 4 cocktails: Snij  1 cm rode chilipeper (zaadjes verwijderen) in héél fijne...

Indian Summer? Hot Lips Margarita!

De perfecte cocktail voor een mooie nazomerdag.

Hoewel we stiekem best verlangen naar het seizoen van de warme cider vraagt het mooie weer van vandaag om een spicy nazomercocktail. En dat wordt de Hot Lips Margarita.

Voor 4 cocktails:

Snij  1 cm rode chilipeper (zaadjes verwijderen) in héél fijne stukjes. Meng ze met 120 ml tequila, 80 ml Cointreau, 80 ml limoensap en 4 el suikerwater en laat het mengsel even 5 minuten intrekken voor je alles stevig shaket.

Rand van de glazen natmaken met limoensap en in zout deppen. Ijsblokjes in de glazen doen, de Hot Lips Margarita in de glazen zeven, partje limoen op de rand zetten.

Voel je je heel avontuurlijk / hou je van hot-hot-hot, dan kun je het zout eerst nog even mengen met een snufje chilipeper of wat chilivlokken over de cocktail strooien.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in