Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hou vol, volgende week wordt het terrasjesweer!

Twintig graden en een zonnetje, hoe lijkt je dat? Het was de afgelopen dagen een hele overgang van stralend lenteweer naar druil, bewolkt, regen, wind en kou met een vleugje guur. Iets met 'April doet wat hij wil'. Meteorologen zien echter (zon)licht aan de horizon. Vandaag en morgen is het nog e...

Hou vol, volgende week wordt het terrasjesweer!

Twintig graden en een zonnetje, hoe lijkt je dat?

Het was de afgelopen dagen een hele overgang van stralend lenteweer naar druil, bewolkt, regen, wind en kou met een vleugje guur. Iets met 'April doet wat hij wil'.

Meteorologen zien echter (zon)licht aan de horizon. Vandaag en morgen is het nog even afzien, met flinke windstoten en kans op hagel.

Maar vanaf vrijdag begint het op te klaren en begin volgende week is de lente weer even terug met temperaturen die kunnen oplopen tot 20 graden.

Vooral bewoners van Noord-Brabant en Noord-Limburg zullen van die wat hogere temperaturen kunnen genieten, de rest van het land moet het doen met 15 tot 19 graden. Uit de wind en in de zon is dat wat ons betreft nog altijd terrasjesweer.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in