Alles wordt bereid op open vuur met verse kruiden.

Eten in pop-up restaurant de Vuurplaats bij hoeve Eyckenstein in Maartensdijk is typisch iets dat je een bijzondere herinnering aan je staycation bezorgt.

Je luncht of dineert in een mooie tent (bij mooi weer kunnen de zijkanten open) in de natuur en alles wat er op het menu staat wordt op open vuur bereid.

Article continues after the ad

Eigenaren Martijn Korving en Janine Baker willen hun gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Daarom stellen ze niet alleen hoge eisen aan de locatie, maar ook aan de lunch- en dinerkaart.

Zo wordt er voornamelijk gekookt met producten van en rond de boerderij: biologisch vlees, groenten en kruiden uit de moestuin en voor de liefhebbers staat er ook vis en vegetarisch op de kaart.

Wat je kunt verwachten is een relaxte avond op een unieke locatie die het betere La Douce France-gevoel biedt: ambachtelijker, boergon, euh, bourgondischer en meer 'terroir' dan dit wordt het niet. Kijk voor arrangementen en reserveren op De Vuurplaats.

Foto's (c) Keri Mol / De Vuurplaats 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in