Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zin in een voorproefje van Ron Gastrobar Indonesia?

Lekker eten én lekker slapen – voor wie er even uit wil. Deze zomer zal sterrenchef Ron Blaauw zijn nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia openen in Laren. Om je  alvast een voorproefje te kunnen laten nemen, biedt Amrâth Hotel Media park een culinair arrangement aan in de binnenstad van Hilve...

Zin in een voorproefje van Ron Gastrobar Indonesia?

Lekker eten én lekker slapen – voor wie er even uit wil.

Deze zomer zal sterrenchef Ron Blaauw zijn nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia openen in Laren. Om je  alvast een voorproefje te kunnen laten nemen, biedt Amrâth Hotel Media park een culinair arrangement aan in de binnenstad van Hilversum.

Het team van Ron Blaauw neemt de keuken van het hotel over en verrast je met verschillende Indische en Indonesische snacks, gevolgd door de rijsttafel van Chef Agus en dessert. 

Het arrangement (€199 voor 2 personen, exclusief drankjes) betreft vrijdag 22 mei 2020 en omvat overnachting inclusief ontbijt, 3-gangen diner en entertainment van Mr. Spicy!

Wat betreft de veiligheid meldt het Amrâth: "Uiteraard respecteren wij de richtlijnen van het RIVM en hebben wij maatregelen getroffen. Door onze nieuwe restaurantindeling kan er gemakkelijk 1,5 meter afstand worden gehouden."

Foto's (c) Amrâth Hotel, Ron Blaauw

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in