Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zin in een paar dagen Blankenberge?

Belgische parel van de Belle Epoque! Breed zandstrand, boulevard, pier, in de buurt mooie natuurgebieden als het Zeebos, de Fonteintjes en Uitkerkse polder en overal het heerlijke we-zijn-aan-zee-gevoel – in de Nouveau voordeelshop vindt je nu een mooie aanbieding voor een verblijf van 2, 3 of 4 ...

Zin in een paar dagen Blankenberge?

Belgische parel van de Belle Epoque!

Breed zandstrand, boulevard, pier, in de buurt mooie natuurgebieden als het Zeebos, de Fonteintjes en Uitkerkse polder en overal het heerlijke we-zijn-aan-zee-gevoel – in de Nouveau voordeelshop vindt je nu een mooie aanbieding voor een verblijf van 2, 3 of 4 dagen in deze leuke stad aan de Belgische kust, vanaf € 27,50 p.p.

Blankenberge was ooit een visserdorpje, maar raakte al in de eerste helft van de 18de eeuw in zwang als toeristentrekker om in de 19de eeuw een mondaine badplaats te worden. Het is er goed eten, lekker shoppen en prima pootjebaden.  

Value Stay Blankenberge ligt midden in het centrum, met een loopje van 10 minuten sta je als op de zeedijk. Het hotel biedt een bar, ontbijtruimte en een lift.

De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken o.a. over een televisie, wifi, een badkamer met bad en/of douche, föhn en een toilet.

De deal op een rijtje

  • Je boekt deze deal via ons bij Bookunited
  • 1, 2 of 3 overnachting o.b.v. logies
  • Incl. late check out tot 13.00 t.w.v. €10,00
  • Hotel is gelegen midden in het centrum van Blankenberge!
  • Hotel is op 10 min. loopafstand van het strand!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • 1 kind t/m 2 jaar verblijft gratis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in