Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zelfs je borrel kun je dit jaar uitbesteden

Een cocktailbox voor onder de boom. Kerst thuis vieren? Met een borrelbox voor thuis prrrrima te doen. Eerder dit jaar al werd De Thuisborrel Club in het leven geroepen om cocktailbars in Nederland een hart onder de riem te steken. Het werd een succes, dus is er nu een speciale kerstbox (maar ach...

Zelfs je borrel kun je dit jaar uitbesteden

Een cocktailbox voor onder de boom.

Kerst thuis vieren? Met een borrelbox voor thuis prrrrima te doen.

Eerder dit jaar al werd De Thuisborrel Club in het leven geroepen om cocktailbars in Nederland een hart onder de riem te steken. Het werd een succes, dus is er nu een speciale kerstbox (maar ach, oud en nieuw kom je er ook prima mee door). 

Leuk voor onder de boom dus. In de box zitten recepten, tutorials en ingrediënten van vier of acht cocktails. Het enige wat je nog in huis hoeft te halen is een handjevol verse producten. Wat de box wel zo houdbaar maakt natuurlijk.

Voor de receptuur werden onder andere Twenty Third Bar, Super Lyan, Calaboose en Luster by Noah gevraagd. Je krijgt bijvoorbeeld alles voor een Lyan Negroni en nog veel meer mooie feestelijke borrels.

Een box met vier cocktails kost 29,50 euro, eentje met acht gaat over de toonbank voor 49,95 euro. Bestellen kan hier.

Beeld: De Thuisborrel Club

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in