Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win het fantastische boek Proeven als een Pro!

In zes stappen professioneel wijnproever worden? Wat proef je nu echt als je een glas wijn drinkt? Master of Wine, Cees van Casteren, doet in Proeven als een Pro de proefmethode uit de doeken waarmee hij zijn zware examen haalde voor deze prestigieuze titel. Master of Wine word je niet zomaar; we...

Win het fantastische boek Proeven als een Pro!

In zes stappen professioneel wijnproever worden?

Wat proef je nu echt als je een glas wijn drinkt? Master of Wine, Cees van Casteren, doet in Proeven als een Pro de proefmethode uit de doeken waarmee hij zijn zware examen haalde voor deze prestigieuze titel. Master of Wine word je niet zomaar; wereldwijd zijn er maar 409, en in Nederland slechts 3 (!). In zes stappen wordt wijnproeven voor iedereen een kinderspel.

Wijn is fascinerend, en steeds meer mensen raken erdoor geboeid. De trend is bewuster drinken, weten wat je drinkt, je kennis verdiepen. Eenmaal in de ban, heb je niet alleen dorst naar nieuwe wijnen, maar ook naar meer achtergrond. En hoe meer je weet, hoe leuker het wordt!

Denk niet dat je aangeboren aanleg moet hebben om goed te proeven en vergeet de clichés over egotrippende wijnsnobs; met de methode en kennis van Proeven als een Pro kun je over elke wijn iets zinnigs zeggen én er zelfverzekerd in gezelschap over praten. Ben je ook op zoek naar de heilige graal van wijnproeven? Dan is Proeven als een Pro hét boek voor jou!

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 x Proeven als een Pro weggeven. Vul onderstaand formulier in en maak kans op dit mooie boek! Deze winactie is gesloten!