Gnocchi met Veggie Pesto en Burrata, anyone?

Bekende foodblogger Lynn van de Vorst (@lynnvandevorst) lanceert haar nieuwe e-kookboek speciaal voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het avondeten. Het gaat om een mooi vormgegeven kookboek met 25 recepten die in 25 minuten op tafel staan.

Article continues after the ad

Lynn neemt je mee, de hele wereld over
In het kookboek vind je een mooie balans in vis, vlees en vega. Met recepten als Sticky Spicy Cauliflower, Zalm Teriyaki, Homemade Nachobowl, Deconstructed Shoarma Salade, Gnocchi met Veggie Pesto en Burrata, Gekarameliseerde Pompoensalade en haar heerlijke Ten Minute Tiramisu is ze goed thuis in hippe wereldgerechten.

Recepten
Elk recept begint met een overzichtelijke ingrediëntenlijst. Lynn loodst je in drie makkelijke stappen door elk recept heen - lukt altijd. Elk recept bevat een ‘Tip van Lynn’ waarmee ze je helpt om slimmer te koken. Ben je een dagje lui? Geen probleem, elk recept bevat een lazy-optie waardoor je tijd bespaart.

E-Kookboek
Het kookboek begint met vijf basisregels die op elk recept toepasbaar zijn. Zo is quick, easy & no waste koken een peulenschil. Er staan 20 avondmaaltijden en 5 desserts in het kookboek. Elk recept zet je binnen 25 minuten op tafel.

Smartphone
Je herkent het vast wel: je staat in de supermarkt en je hebt geen idee wat je moet gaan koken. Dat is precies de reden waarom Lynn dit boek heeft gemaakt en ontworpen voor je smartphone. Zo heb je altijd, waar je ook bent, het kookboek bij de hand.

Lynn van der Vorst
De 25-jarige foodie Lynn van de Vorst woont in Amsterdam en deelt dagelijks haar favoriete recepten op haar Instagramaccount @lynnvandevorst. Naast haar liefde voor food houdt Lynn zich ook veel bezig met (table)styling en interieur.

Lynn: ‘Ik vind het belangrijk om no waste te koken. Mijn recepten zijn een leidraad, maar kijk vooral ook wat je zelf al in de koelkast hebt staan. Vervang vergelijkbare producten die je al in huis hebt, met de producten van het ingrediëntenlijstje. In mijn boek help ik je door middel van de ‘Tip van Lynn’ heel concreet met het koken uit je koelkast. Zo krijg je steeds meer plezier in het maken van de lekkerste variaties’.

Informatie

Het e-Kookboek is te bestellen op Lynn van de Vorst, adviesprijs € 9,99.

Doe mee & win! 
Nouveau mag 5 x het e-kookboek weggeven van Lynn. Vul onderstaand formulier in en wie weet sta jij dan straks wel lekker en slim te koken!
Deze winactie is gesloten!