Zó lekker koken sterrenchefs low carb.

Denk je aan topchefs, dan zie je al snel verrukkelijke koolhydraatbommen voor je. PowerSlim, een afslankmethode gericht op koolhydraatarm en lekker eten, daagde zo'n vijftig topkoks in Nederland en België uit om low carb gerechten te delen die de naam gastronomie verdienen.

Article continues after the ad

Het resultaat hiervan vind je in het schitterende kookboek: Uit de Hand van Topchefs, met bijdragen van onder andere Thomas van Santvoort ↑ (Flicka), Jan Sobecki (Tribeca), Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns) en Edwin Vinke (De Kromme Watergang).

Uit de keuken van Flicka n Kerkdriel

We hebben het hier niet over koolhydraatarm in de categorie 'spinazieomelet', maar over makreelteriyaki met shiitake en cassave en bospeencake met gemarineerde groenten, groene currymayonaise en gepofte rijst – gerechten met allure.

Jan Sobecki van Tribeca in Heeze

Het inspirerende kookboek is gevuld met prachtige foto’s en recepten op het hoogste niveau. In de meer dan vierhonderd pagina’s tellende uitgave staat de chef centraal met persoonlijke verhalen, tips, quotes en kijkjes in de keuken.

Uit Paul Kappe's keuken van Monarh in Tilburg

Uit de Hand van Topchefs bevat recepten die passen binnen een gezonde, koolhydraatarme levensstijl. Ze zijn zeer gedetailleerd geschreven, zodat iedereen ermee overweg kan.

Vinkeles, Dennis Kuipers 

Eric Wakker, oprichter van PowerSlim, over Uit de Hand van Topchefs: “Het klinkt misschien als een vreemde combinatie ‒ een afslankprogramma en gerechten van topchefs om je vingers bij af te likken. Toch is het dat niet. We vinden elkaar in het bereiden van gezonde maaltijden die behalve smakelijk ook koolhydraatarm zijn. Toen we met dit project begonnen, gingen we uit van een boek van circa driehonderd pagina’s, maar de beelden, recepten en reportages zagen er zo goed uit – daar wilden we niet in gaan schrappen! Daarom zijn we uiteindelijk op ruim honderd pagina’s meer uitgekomen en als ik er doorheen blader ben ik blij met elke bladzijde. Uit de Hand van Topchefs is een prachtig statement dat gezonde gastronomie wel degelijk mogelijk is, zowel uit als thuis!”

Uit de Hand van Topchefs (€ 69) is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en via PowerSlim-coaches uit de buurt in een beperkte oplage.

DOE MEE & WIN! 

Nouveau mag 5 exemplaren van dit geweldige kookboek weggeven. Vul hieronder je gegevens in, wie weet kook jij dan straks wel low carb op topniveau! Deze actie is gesloten!