De wijn-memoires van eetschrijver Harold Hamersma.

Dit is echt een leuke winactie voor foodies en gastrofans! In De vrouw die water liet aanbranden maakt wijn- en eetschrijver Harold Hamersma de lezer deelgenoot van zijn belevenissen in de wereld van de gastronomie. Heeft hij het culinaire met de paplepel ingegoten gekregen? Wat was de eerste wijn die hij dronk?

Over wijnreizen, de champagne die in bordeel Yab Yum werd geschonken en hoe het allemaal begon
 

Al meer dan dertig jaar schrijft Harold Hamersma in kranten en tijdschriften over zijn culinaire avonturen en is hij een graag geziene gast in radio- en tv-programma’s. Daarvoor bezocht en bezoekt hij alle continenten. Wie verre reizen maakt, kent veel verhalen, en niemand vertrouwt ze smakelijker aan het papier toe dan Harold Hamersma.

Zo laat hij de lezer kennismaken met de beste sommelier van de wereld, die geen idee had welke wijn hij in het glas had, met de maker van de champagne die bij Yab Yum werd geschonken en met de beer die hij op zijn bord kreeg in Noord-Vietnam. Hij schrijft over de avonturen die hij met cartoonist Kamagurka beleefde en vertelt waarom je nooit een eigen wijndomein moet beginnen.

Tussen de gangen door laat Hamersma de lezer aanschuiven als hij gaat eten bij zijn moeder, de vrouw die zelfs water liet aanbranden.

Wie is Harold Hamersma?
Harold is wijnjournalist en schrijver van vele boeken over wijn, waaronder De Grote Hamersma, die sinds 2011 elk jaar verschijnt.

Informatie
Verschijningsdatum: 19 april

Doe mee & win! 

Article continues after the ad

Nouveau mag 5 exemplaren van 'De vrouw die water liet aanbranden' weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars! Deze winactie is gesloten!