Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wéér open! Bij deze Amsterdamse hotspot is het elke dag een stranddag

The sun is shining, the weather is sweet! Ein-de-lijk. En nog meer goed nieuws, want dat blijft nog een paar dagen zo. Reden genoeg om bij deze Amsterdamse hotspot, waar het elke dag stranddag is, te toeven. En dat in de stad! Tussen je (werk)afspraken door even de drukte van de stad ontvluchten?...

Wéér open! Bij deze Amsterdamse hotspot is het elke dag een stranddag

The sun is shining, the weather is sweet! Ein-de-lijk. En nog meer goed nieuws, want dat blijft nog een paar dagen zo. Reden genoeg om bij deze Amsterdamse hotspot, waar het elke dag stranddag is, te toeven. En dat in de stad!

Tussen je (werk)afspraken door even de drukte van de stad ontvluchten? Op naar Strandzuid: het fijnste stadsstrand van Amsterdam, als je het ons vraagt. 

Stad én strand 

Twee woorden: tropisch oord. Verwacht één groot paviljoen aan het water, verschillende kleinere paviljoenen en een groot zandstrand. Met dit jaar een nieuw zomers menu dat een combinatie biedt van all time favourites met de laatste culinaire trends en Josper houtskoolgrill voor smokey smaken. Smullen!

Je kunt hier heerlijk chillen aan het water, genieten van een koude fles wijn en verrukkelijk eten. Wat wil een mens nog meer op een zonnige (vrije)middag?

Beeld: Strandzuid 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in