Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voorpret: er komt betaalbare luxe au Champs-Élysées

Later dit jaar opent citizenM een hotel in bekendste straat van Parijs. De lichtjes, de Arc de Triomphe aan het einde, de prachtige winkels – de Champs-Élysées in Parijs zijn niet voor niets een begrip. Voor wie er eens optimaal van wil genieten, opent citizenM, pionier in het concept van betaalb...

Voorpret: er komt betaalbare luxe au Champs-Élysées

Later dit jaar opent citizenM een hotel in bekendste straat van Parijs.

De lichtjes, de Arc de Triomphe aan het einde, de prachtige winkels – de Champs-Élysées in Parijs zijn niet voor niets een begrip. Voor wie er eens optimaal van wil genieten, opent citizenM, pionier in het concept van betaalbare luxe, er een hotel.

De entree van dit nieuwe hotel bevindt zich aan Rue de la Boétie 128 op slechts enkele passen van de Avenue des Champs-Élysées. Je krijgt er betaalbare luxe op een centrale locatie in de stad zonder dat er een enorm prijskaartje aan hangt.

Je slaapt in het citizenM Avenue des Champs-Élysées vanaf €100 per nacht. Voor die prijs krijg je fijne dingen: supersnelle gratis wifi, enorme bedden met het mooiste Europese linnengoed, een regendouche waaronder je je in de jungle waant en MoodPad-tablets waarmee de temperatuur, gordijnen, verlichting en in-room entertainment worden bediend. Technologie is essentieel in de citizenM ervaring. Bij aankomst staan er geen rijen bij de receptie dankzij kiosks waar je zelf kunt in- en uitchecken. Binnen een minuut heb je de sleutel en kun je naar je kamer.

In samenwerking met architectenbureau Concrete Amsterdam wordt een bestaand pand momenteel verbouwd tot het hotel dat 151 kamers krijgt. Op de tweede verdieping wordt een enorme zitkamer voorzien van kunst, meubilair van Vitra en canteenM. De bar en het eetgedeelte van canteenM lopen door naar een fantastisch openlucht-terras met meubilair in bistrostijl en chique loungebedden.

Op de achtste verdieping komen twee buitenruimten: een terras met uitzicht op de – what else? - Champs-Élysées en de Eiffeltoren daarachter, en een ruimtelijke hideout om te ontspannen en te genieten van de luxueus groene binnenplaats. Het citizenM Paris Avenue des Champs-Élysées gaat in december 2020 open.

Foto's (c) citizenM

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in