Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vigor in Vught: dat wil je proeven

'Goed is nooit ingewikkeld.' De locatie is bijzonder, de chef en gastheer-sommelier komen uit een sterrenzaak (Noble) en de keuken is open: reden genoeg voor een bezoekje aan Vught. Daar opende in juli Restaurant Vigor, in de Rijksmonumentale Villa Bleijenburg, naast de imposante Sint Petruskerk....

Vigor in Vught: dat wil je proeven

'Goed is nooit ingewikkeld.'

De locatie is bijzonder, de chef en gastheer-sommelier komen uit een sterrenzaak (Noble) en de keuken is open: reden genoeg voor een bezoekje aan Vught.

Daar opende in juli Restaurant Vigor, in de Rijksmonumentale Villa Bleijenburg, naast de imposante Sint Petruskerk. Internationale keuken op hoog niveau, zo luidt het officiële verhaal. Of zoals de chef het zelf zegt: "Casual fine dining, waarbij gekookt wordt met pure, herkenbare ingrediënten. Onze keuken is eerlijk, verfijnd en niet overmatig complex. Want wat goed is, is nooit te ingewikkeld.” 

Dat klinkt ons als muziek in de oren, net als de wijnkaart met 500 wijnen waarin de voorliefde van de gastheer voor Champagnes, Duitse Rieslings, Bourgognes en Italiaanse wijnen duidelijk terug te zien is.

Wij zeggen: gaan.

Beeld: Bo Blitz

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in