Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vier Pasen met het Waldorf Astoria Amsterdam!

Keuze tussen luxe voor thuis óf een Easter Egg Hunt in de tuin. Zin om Pasen in stijl te vieren? Het Waldorf Astoria Amsterdam pakt voor het aankomend paasweekend heerlijk uit met een uitgebreide Paasbrunch, een Paas Afternoon Tea en een Easter Egg Hunt in de grootste privé tuin van Amsterdam. Wi...

Vier Pasen met het Waldorf Astoria Amsterdam!

Keuze tussen luxe voor thuis óf een Easter Egg Hunt in de tuin.

Zin om Pasen in stijl te vieren? Het Waldorf Astoria Amsterdam pakt voor het aankomend paasweekend heerlijk uit met een uitgebreide Paasbrunch, een Paas Afternoon Tea en een Easter Egg Hunt in de grootste privé tuin van Amsterdam.

Wil je een luxe Paasbrunch bestellen? Het Waldorf Astoria heeft een uitgebreide Paasbrunch om thuis met je dierbaren van te genieten. Zo kan je ook dit jaar Pasen vieren in stijl met een handgemaakte selectie hartige heerlijkheden.

Daarnaast heeft patissier Vipin Charly speciaal voor het Paasweekend een Paas Afternoon Tea gecreëerd, met als hoofdingrediënt chocolade. Erbij geleverd: zorgvuldig gekozen theeën die iets extra's doen met de zoete en hartige lekkernijen die zijn geïnspireerd op Pasen en worden verpakt in luxe gouden box. 

Wil je echt uitpakken aankomend weekend en er iets onvergetelijks van maken? Dan is de Easter Egg Hunt perfect. Beleef een onvergetelijk Paasweekend samen met je gezin tijdens uw verblijf in een King Grand Premier Kamer met uitzicht over de prachtige Herengracht in het hart van Amsterdam.

En geniet eerst of tweede Paasdag van een gepersonaliseerde, privé 'Easter Egg Hunt' in de tuin.

Kijk voor alle details op Luxury at Home en Waldorf Astoria Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in