Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ultieme luxe hotspot: Koepeltjes aan de Amstel

Mocht je nog op zoek zijn naar een romantische locatie voor een date of diner. of zijn jij en je vriendinnen gewoon dol op bubbels en houden jullie wel van een bijzondere locatie. look no further: The Domes bij het Amstelhotel is dé plek. In de categorie: 'Waarom is dit niet eerder bedacht' en 'W...

Ultieme luxe hotspot: Koepeltjes aan de Amstel

Mocht je nog op zoek zijn naar een romantische locatie voor een date of diner. of zijn jij en je vriendinnen gewoon dol op bubbels en houden jullie wel van een bijzondere locatie. look no further: The Domes bij het Amstelhotel is dé plek.

In de categorie: 'Waarom is dit niet eerder bedacht' en 'Willen we meteen heen'

Ons krijg je met dit weer met geen mogelijkheid een Hollands terras op. Behalve dat van het Amsterdamse Amstel Hotel dan! Je geniet in een luxe en heerlijk verwarmde koepel van het terras in The Domes & Ruinart bij het Amstel Hotel.

Je kijkt uit over de Amstel vanuit je verwarmde koepel, met donzige dekens, sprankelende lichten, bruisende champagne (toevallig ook nog van één van onze favoriete merken) en natuurlijk een heerlijk menu.

De Domes bieden ruimte aan 2 tot 4 personen. Er zijn drie zittingen per dag en de koepels zijn de hele winter te reserveren. Het ideale adres voor een high-tea of fijn diner.

Wat we zeggen: Willen we heen! Hoofdredacteur Claudia is fan!