Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tiffany's heeft een nieuwe flagship store in NY!

Vier verdiepingen buitengewone luxe. Tiffany's aan Fifth Avenue in Manhattan bestaat al zo lang – sinds 1940 om precies te zijn – dat de winkel aan een opknapbeurt toe is. Om de zaken door te kunnen laten gaan is bij de buren op 6 East 57th Street de Tiffany Flagship Next Door Store ingericht. Hi...

Tiffany's heeft een nieuwe flagship store in NY!

Vier verdiepingen buitengewone luxe.

Tiffany's aan Fifth Avenue in Manhattan bestaat al zo lang – sinds 1940 om precies te zijn – dat de winkel aan een opknapbeurt toe is. Om de zaken door te kunnen laten gaan is bij de buren op 6 East 57th Street de Tiffany Flagship Next Door Store ingericht. Hier kunnen klanten terecht voor all things Tiffany, tot in 2021 de opgefriste oude winkel weer open gaat.

De tijdelijke flagship store heeft op elke verdieping een privésalon voor wie in alle discretie iets wil uitzoeken. De inrichting is moderner en lichter dan in het oude pand, dat nog aan alle kanten de vintage vibes van 'The Age of Innocence' uitstraalt. Voor de verhuizing zijn 114.179 kostbaarheden in het diepste geheim in één nacht overgebracht.  

De komende twee jaar zal veel geëxperimenteerd worden met de winkelruimte: er komen tijdelijke installaties en exclusieve samenwerkingen, om ook het haute label zelf een beetje op te frissen.