Glamperen kan altijd nóg comfortabeler.

Op zoek naar een originele slaapplaats voor een paar dagen Amsterdam? Er is nu een goed geventileerde luxe indoor camping met leuke overnachtingsopties. Met dank aan ondernemer Willem Megens...

...die zijn twee passies – reizen en vintage voertuigen -  besloot samen te smelten tot een nieuwe concept in de kampeervakantiemarkt: een overdekte camping.

Article continues after the ad

Onder de naam Outside Inn realiseerde hij in een leegstaand bedrijfspand in Amsterdam een heuse camping met een keur aan volledige gerenoveerde vintage caravans met nieuw ingebouwde bedden en heerlijke matrassen.

Behalve caravans staan er ook vijf strakke en in moderne kleuren geverfde strandhuisjes met strandzand voor de deur, en voor romantici is er een Pipowagen te boeken. ‘Hier hoef je niet met een wc rol onder de arm in de regen naar een smoezelige sanitaire ruimte te lopen, wij bieden een gloednieuwe en ultramoderne douche- en toiletruimte’, aldus Megens.

Om het campingeffect te versterken is de gehele ruimte voorzien van kunstgras en heeft iedere accommodatie voor de deur een eigen zitje. Om de hoek ligt metrostation Van der Made weg die je in 10 tot 15 minuten naar de Nieuwmarkt en het Centraal Station brengt.

Outside Inn is gevestigd in de Ellermanstraat 31 in Amsterdam. Prijs vanaf 79,- euro per nacht, de camping is het hele jaar geopend, parkeren voor de deur, (elektrische) fietsen kun je huren en voor wie het wil, zijn er ontbijtopties.   

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in