We kunnen weer eten bij Schilo van Coevorden.

We hebben veel moeten missen de laatste maanden. Hoog op die lijst: de kunststukjes van Executive Chef Schilo van Coevorden bij Taiko Cuisine in het Conservatorium Hotel in de hoofdstad. Gelukkig hadden ze een at home-menu, maar daarbij misten we natuurlijk wel de kunstzinnige omlijsting van het restaurant.

Article continues after the ad

Maar er is goed nieuws, want het bekroonde restaurant gaat op 30 september weer open voor gasten, en wel met een nieuw 'ingrediënt van het jaar': Hiramasa Kingfish. Een visje van dichtbij huis (uit Zeeland om precies te zijn), zoals past bij deze tijden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s take a moment for the softest hamachi ever 🍣 #taikosummeredition #sushilunch 📸 @_chapter_fifty

Een bericht gedeeld door Taiko Asian Cuisine & Bar (@taikoamsterdam) op

Op dat exclusieve menu is het nog tot 14 oktober wachten (wij boeken vast een tafeltje!), maar eerder dan dat kun je er natuurlijk ook al terecht voor een avondje Schilo en co.

Water. Mond. Meer hoeven we niet te zeggen, toch?

Beeld: Taiko Cuisine

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in